Ir daudz recepšu, kā pagatavot gardu boršču. Bet kāpēc gan nepielikt krājkasītei vēl kādu recepti.
Gardu boršču ir viegli pagatavot. Galvenais ir izmantot visas pareizās sastāvdaļas: gaļu, bietes, kāpostus un kartupeļus. Protams, ir receptes liesiem borščiem, ar zivīm un ar dažādām modernām piedevām. Skaidrs, ka tomātu pastu sāka pievienot ne tik sen, jo sendienās tās nebija.
Sastāvdaļas:
Cūkgaļa – 400 g
Ūdens – 3 litri
Burkāni – 2
Sīpols – 1
Bietes – 1
Tomātu pasta – 70 g
Cukurs – 1 ēdamkarote
Kartupeļi – 5
Lauru lapa
Kāposti – 100 g
Ķiploki – 3 daiviņas
Dilles, pētersīļi, sāls, pipari – pēc garšas
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!