Pēc tradicionālās receptes: kā pagatavot īstu boršču

Ir daudz recepšu, kā pagatavot gardu boršču. Bet kāpēc gan nepielikt krājkasītei vēl kādu recepti.

Gardu boršču ir viegli pagatavot. Galvenais ir izmantot visas pareizās sastāvdaļas: gaļu, bietes, kāpostus un kartupeļus. Protams, ir receptes liesiem borščiem, ar zivīm un ar dažādām modernām piedevām. Skaidrs, ka tomātu pastu sāka pievienot ne tik sen, jo sendienās tās nebija.

Sastāvdaļas:

Cūkgaļa – 400 g

Ūdens – 3 litri

Burkāni – 2

Sīpols – 1

Bietes – 1

Tomātu pasta – 70 g

Cukurs – 1 ēdamkarote

Kartupeļi – 5

Lauru lapa

Kāposti – 100 g

Ķiploki – 3 daiviņas

Dilles, pētersīļi, sāls, pipari – pēc garšas

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!