Pēc tradicionālās receptes: kā pagatavot īstu boršču

Ir daudz recepšu, kā pagatavot gardu boršču. Bet kāpēc gan nepielikt krājkasītei vēl kādu recepti.

Gardu boršču ir viegli pagatavot. Galvenais ir izmantot visas pareizās sastāvdaļas: gaļu, bietes, kāpostus un kartupeļus. Protams, ir receptes liesiem borščiem, ar zivīm un ar dažādām modernām piedevām. Skaidrs, ka tomātu pastu sāka pievienot ne tik sen, jo sendienās tās nebija.

Sastāvdaļas:

Cūkgaļa – 400 g

Ūdens – 3 litri

Burkāni – 2

Sīpols – 1

Bietes – 1

Tomātu pasta – 70 g

Cukurs – 1 ēdamkarote

Kartupeļi – 5

Lauru lapa

Kāposti – 100 g

Ķiploki – 3 daiviņas

Dilles, pētersīļi, sāls, pipari – pēc garšas

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 52%

0%

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment